Karácsonyi gasztrosorozat

2024.11.30. 14:22

Dupla kiadással jelentkezik a Veol Bisztró!

Karácsonyi sorozatot indítunk holnaptól: hagyományos ünnepi ételeket készítenek a vármegye ismert emberei, de még mindig a Veol Bisztró szellemében: könnyen, gyorsan, finomat, hogy az ünnepi készülődésben a legfontosabbakra is jusson idő, a szeretetteinkre.

A sorozatot rögtön két adással nyitjuk: ebéd előtt az ünnepi asztal ékességét, egy alkalmi főfogást kínálunk, míg ebéd után stílusosan a desszertet, az utóbbi hetek őrületét, a dubaji csokit! Kolléganőnket nem hagyta nyugodni a kíváncsiság, elkészítette a családjának és most megosztja a titkokat a Veol Bisztróban.

veol bisztró
A Veol Bisztró dupla kiadásában házilag készítünk dubaji csokit
Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Azt is elárulja, mi a teendő, ha nem értünk oda időben a Lidlbe, hogy megvegyük hozzá azt a bizonyos különleges összetevőt, amitől extra ropogós lesz… – de erről majd holnap a Veol Bisztróban!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában