2024.12.05. 14:00
Csoki, amit mindenkinek meg kell kóstolnia
A legújabb édességőrületre mi is ráharaptunk. Szerkesztőségünk egyik dolgozója elkészítette a munkatársaknak a dubaji csoki egyszerűbb, otthoni változatát.
A dubaji csoki meglehetősen borsos áron kapható, és bár nem fillérekbe kerül az alapanyag, otthon magunk mégis sokkal olcsóbban elkészíthetjük.

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló
Lássuk, milyen is a dubaji csoki
Lapunk munkatársa, Tóth B. Zsuzsa elkészítette otthon a különleges édességet, amelyből kóstolót hozott a szerkesztőségbe. Teszteltük a dubaji csokit. Forgács Bernadett főszerkesztő azokhoz csatlakozott, akik nem értik ennek az édességnek a felmagasztalását. – Megjegyzem, Tóth B. Zsuzsa remekül elkészítette, de a sütit övező gasztrohisztit még az ő bravúros produktuma se magyarázza. A név kötelez: valami egzotikusat, különlegeset vártam – mondta a főszerkesztő.
Bogdán Katalin online szerkesztő úgy fogalmazott, "brutál jó" volt a csoki. – Imádtam a vastag csokiréteget! A krém része is isteni volt, egyáltalán nem vajas! Gratulálok, nagyon jól sikerült! – mondta Kata.
Szilas Lilla újságíró a dubaji csokit ajánlja azok számára, akik egy könnyed édességre vágynak és szeretik a pisztáciás finomságokat. – A desszert elfogyasztása közben egyből az "Almát eszem, ropog a fogam alatt" című dal jutott eszembe az édesség finom íze és ropogós összetevői miatt – vélte Lilla.
Juhász-Léhi István újságíró leszögezte, hogy Zsuzsi ismét megvillant: nemcsak újságírónak, hanem cukrásznak is nagyszerű, várjuk a következő csodát! – mondta István.
Titzl Vivien online szerkesztő így fogalmazott: - Finom étcsoki, roppanós tészta - előfeltételezésem ellenére egyáltalán nem fura, és nem ütnek el egymástól az ízek. A pisztácia íz rajongóinak nagy kedvenc lehet, de a nagy hype-ot nem éri meg, ami körülötte van - mondta Vivien.