Karácsony

2017.12.04. 10:00

Az örök karácsonyi ajándék: cipő és táska

Mogyorósi Judit és Máté Péter kereskedők szerint egy hölgynek kiváló ajándék lehet karácsonyra a táska, a sapka-sál-kesztyű együttes vagy éppen egy szép bizsu.

Tóth B. Zsuzsa

Mogyorósi Judit és Máté Péter kereskedők a fiatalok és az idősebbek igényeit is kielégítik cipők, táskák, bizsuk terén Fotó: Tóth B. Zsuzsa

– Az őszi, téli színek, a mustár, a szürke, a konyakbarna, a bordó és a kék árnyalatait szeretik a vásárlók, ami a sapkákat, sálakat illeti, de a cipők és a táskák színeiben is ezek a legkedveltebbek. Kevesen vásárolnak oldaltáskát, inkább kézitáskát, amelyből most a lakk a divat, ahogy cipőben is. Sőt, kedvelt a lakk és a nubuk érdekes kombinációja. Amellett egy ilyen táska jól kihasználható lakkcipővel és bőrcipővel alkalomra és hétköznapra egyaránt. Kifejezetten alkalmi a láncos táska, abból a pirosat csak a merészebbek vállalják be feltűnősége miatt.

Mogyorósi Judit és Máté Péter kereskedők a fiatalok és az idősebbek igényeit is kielégítik cipők, táskák, bizsuk terén Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A koptatott, egyszerre ezüstös és arany árnyalataiban játszó táskák is praktikusak, jobban kihasználhatóak. Sok cipőhöz hozzáillő táskát is vásárolhatunk mondja Mogyorósi Judit. – A szőrös cipő és táska elegáns, a téli hangulatot tükrözi. Fiatalos az autóstáska fazonja, amely akár rózsaszínben is kapható. A csizmák vagy lapos sarkúak vagy vastagabbak, stabilabbak. A mintás csizmaszár az idei tél nagy divatja, sokan keresik. A férfi vásárlók többnyire tanácstalanok, de ha elárulják, hogy milyen korosztályú és ízlésű hölgynek keresnek ajándékot, akkor egészen biztos, hogy megtaláljuk számukra is a megfelelőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában