Győztest hirdetünk

2018.07.10. 11:14

Lezárult a nyereményjáték – Ők nyerték meg a VeszprémFest belépőket!

Nyári pillanatképeket és Rozé, Rizling és Jazz Napokon készült fotókat vártunk versenyzőinktől. Íme, az eredmény.

veol.hu

VeszprémFest

Két nyereményjátékot is hirdettünk az elmúlt napokban a veol.hu-n.

Küldtetek nyári képeket

Van két páros belépőnk Ziggy Marley, illetve Amy MacDonald és Aloe Blacc koncertjére a VeszprémFesten – cserébe nem kértünk mást, mint saját készítésű, hangulatos nyári képeket Veszprém megyéből: rendezvényekről, a Balaton partjáról, a Bakonyból vagy bármely részéről ennek a csodálatos vidéknek! Rengeteg csodás fotót kaptunk tőletek,

köszönjük!

 

Nem is tudtunk volna választani közöttük, de szerencsére nem is kellett, ugyanis sorsoltuk a győzteseket. Akiknek pedig kedvezett a szerencse ebben a nyereményjátékban:

Fodor Balázs

Balogh Zita

Gratulálunk! A nyereményetek: egy-egy páros belépő Ziggy Marley július 11-ei, illetve Amy MacDonald és Aloe Blacc július 12-ei koncertjére a VeszprémFesten.

 

A Rozé, Rizling és Jazz Napok hangulata

Második játékunkban azt kértük tőletek, hogy fotózzatok pillanatfelvételeket, benyomásokat, élményeket a július 6-án kezdődő Rozé, Rizling és Jazz Napokról. Ezen a játékon is bravúrosan szerepeltetek, itt csupán egy nevet sorsolhattunk ki, a nyertesünk pedig:

Csere-Kiss Violetta

Gratulálunk! Egy páros belépőt nyertél Amy MacDonald és Aloe Blacc koncertjére!

 

Aki most nem nyert, ő se csüggedjen, a veol.hu továbbra is rengeteg izgalmas tudósítással, fotóval, és játékkal vár Téged!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában