Mérföldkőhöz érkeztek

2018.05.17. 20:00

Határtalan kalandokat kínál a folyamatosan fejlődő élménypark

A Sobri Jóska Élménypark, mint a Jáger család „munkájának gyümölcse”, sokoldalúságát bővítve, új konferencia és rendezvényteremmel gazdagodott szolgáltatásai tekintetében, melyet ünnepélyes keretek között, május 17-én adtak át.

Borsos Renáta

Ovádi Péter gratulált a sikeres fejlesztéshez, az értéket teremtő családi vállalkozáshoz Fotó: Futó Zoltán

A család ars poétikájára gondolva, Ovádi Péter országgyűlési képviselő egy Oprah Winfrey idézettel, „Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni” indította ünnepi beszédét. Úgy fogalmazott, mikor 2007-ben a Jáger család megálmodta ötlet szintjén a kalandparkot, kevesen hittek a megvalósulásban. Megemlítette, büszke, hogy a térségben ilyen értéket teremtő családi vállalkozás van, akik minden évben fejlesztenek legtöbbször saját erőforrásból. Az éves 200 ezer látogatóról számot adó adat önmagáért beszél, jegyezte meg az országgyűlési képviselő.

Jáger Balázs beszédében bemutatta a látványos kalandparkot( A képen Somogyi Anna polgármester, Ovádi Péter, Jáger Balázs) Fotó: Futó Zoltán

- Az álmunk az volt, hogy olyan legyen az élménypark ahol mi is jól érezzük magunkat, és minőségi szolgáltatást, élménydús kikapcsolódást kínálunk a vendégeinknek. Tíz év elteltével az új álmok mentén haladunk az úton. Céljaink között szerepelt, hogy teljes szezonban nyitva tudjunk lenni, így a mai átadóval egy mérföldkőhöz érkeztünk.

Ovádi Péter gratulált a sikeres fejlesztéshez, az értéket teremtő családi vállalkozáshoz Fotó: Futó Zoltán

Az új fűthető, hűthető, saját konyhával minden gasztrónomiai igényt kielégítő kínálattal ellátott, hangulatos tó partján felépített 200 négyzetméteres terem, fixen telepített professzionális hang-és vetítéstechnikával ellátva, az év 12 hónapjában rendelkezésre áll. Alkalmas csapatépítő tréningtől kezdve, családi eseményeken át még egy esküvő megtartására is – fejtette ki Jáger Balázs, a Sobri Jóska Bakonyi Kaland-és Élménypark ügyvezető igazgatója, aki köszönetet mondott a kollégáinak a mindennapos munkáért illetve a mesterembereknek a kivitelezésért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában