rekordnyeremény

2020.01.16. 16:00

Kastélyt, luxuslakást, lovaspóló pályát és horgásztavat is vehetünk Veszprém megyében a lottónyereményünkből

A héten ismét rekordnyeremény ütheti a markunkat a legnépszerűbb szerencsejátékban, ezúttal 3,8 milliárd forinttal lehetünk gazdagabbak.

veol.hu

Forrás: Shutterstock

Eljátszottunk a siker lehetőségével és a Jófogáson megnéztük mit vehetünk ebből az összegből Veszprém megyében.

Mindig is szerettél volna hercegként vagy hercegnőként élni? Akkor itt az ideje egy kastélyba költözni. Listánk egyik legdrágább tétele ez a balatonszepezdi, 1906-ban épített kastélyszálló, amely 816.475.000 forintért cserébe lehet a miénk. Ezért az összegért a Balaton partján, örök panorámával, luxus körülmények között tengethetjük hátralévő napjainkat.

Fotó: jofogas.hu

A mediterrán hangulatot sokan szeretik és akár itthon is átélhetjük. A Káli-medence erre kiválóan alkalmas és ha hajlandóak vagyunk 1.821.105.000 forintot rászánni, akkor saját borkúrián is lehet itt. Monoszlón egy 10 hektáros szőlőültetvény, a mellette álló házban közel egy tucat egyedien berendezett szobával, panorámás kültéri medencével, szauna részleggel, mediterrán konyhával és a 350 éves borpincével kényezteti majd új tulajdonosát.

Fotó: jofogas.hu

Ezzel a felütéssel hirdetik és 980.000.000 forintért árulják ezt a panorámás, fűthető medencés családi házat. Természetesen a környéken elmaradhatatlan a saját borospince, itt a 580 m²-es ingatlanban ez is helyet kapott, a négy autót is befogadni képes garázs mellett.

Fotó: jofogas.hu

Ha régi vágyad, hogy legyen egy saját tenisz és squaspályád, szaunád, úszómedencéd és fedett lovaglópályád, akkor Hidegkút felé vedd az irányt. 450.000.000 forintért meg is vásárolhatod az előbb említett extrákkal felszerelt lovardát, a hozzá tartozó 307 m²-es családi házat és két fából épült vendégházat.

Fotó: jofogas.hu

Ha már a lovakat és a sportot említettük: Szentbékkállán saját lovaspóló pályánk is lehet. A lovakat teljesen elláthatók a területen, istálló, lovászlakás és lakóház is benne van a 319.000.000 forintot kóstáló árban.

Fotó: jofogas.hu

A horgászat magányos és csendes tevékenység. Ha te sem szeretnéd, hogy zavarjanak közben vegyél magadnak saját horgásztavat! Sőt ne is egyet hanem mindjárt hármat. Ehhez csak 299.000.000 forintot kell kipengetned és máris indulhatsz Várpalota mellé pecázni.

Fotó: pixabay.hu

Mi adtunk pár ötletet, te mire költenéd a pénz ha nyernél? Írd meg nekünk kommentben a Facebook oldalunkon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!