hirdetés

2021.04.05. 16:02

Az online angol tanfolyam felkészít a nyelvvizsgára!

Nehéz helyzetben vagy, ha közeleg a nyelvvizsga napod és még megnyomnád kicsit az utolsó percekben, hogy biztosan sikerüljön, mert nincsenek tanfolyamok. Ezen tud segíteni az online angol tanfolyam, ami felkészít a vizsgára.

Az Euroexam online angol tanfolyam segítségével otthonról készülhetsz fel a nyelvvizsgára

A pandémia sok dolgot megnehezít, de az élet nem áll meg. Sokan új munkát keresnek, mások továbbtanulnának, így most is szükség van nyelvvizsgára. A sikeres vizsgára való felkészüléshez azonban minden segítség jól jön. Ehhez mutatunk most egy remek lehetőséget, az ingyenes online angol tanfolyamot, amit kifejezetten azért találtak ki, hogy a nyelvvizsgára való ráfordulást segítse.

Van olyan vizsgaelőkészítő online angol tanfolyam, amit akár ingyenesen is igénybe vehetsz

Mi ez és hogy működik?

Az Euroexam összerakott egy komplett felkészítő programot, ami a szintfelméréstől indul és gyakorló feladatokkal, kiadványokkal, ingyenes online angol tanfolyammal, sőt, a végén még egy igen méltányos árú próbavizsgával is segíti, hogy a nyelvvizsgára csak egyszer kelljen kiadni a pénzt.

A lépéseket nem kell mind igénybe venned. Ha úgy érzed, hogy csak a vizsga előtti megerősítésre van szükséged, kezdhetsz azonnal az online angol tanfolyammal.

A tejes felkészülési program logikusan van felépítve, sem többet, sem kevesebbet nem terhel rád, mint amire pont szükséged van a nyelvvizsgára való felkészülésnél. Minden héten 3-5 feladatsort tudsz megoldani, ami a feladat jellegétől függően heti 3-4 óra időráfordítást igényel.

Az Euroexam online angol tanfolyam segítségével otthonról készülhetsz fel a nyelvvizsgára

Mik a részei?

A tanfolyam teljesen online zajlik, de ezen belül lehetőséged van a nyelvvizsga minden részét (olvasásértés, íráskészség, hallásértés, beszédkészség) megfelelő feladatokkal gyakorolni. A program talán legkülönlegesebb része, hogy egy alkalommal még az íráskészség feladatodra is kérhetsz visszajelzést egy valódi vizsgáztatótól. Ez pedig tényleg olyan, mintha saját tanárod lenne.

A többi készség fejlesztésére változatos feladatokat kapsz az online felületen keresztül, de egy közös van bennük: mind úgy vannak felépítve, hogy a majdani nyelvvizsga feladatait tükrözzék. Ezzel egyszerre erősíted a nyelvi készségeidet és gyakorlod be alaposan a nyelvvizsga során előkerülő típusfeladatokat.

Ez a nap végén annyit jelent, hogy a nyelvvizsgára nyelvtudásban és vizsgafelkészültségben megerősödve indulsz, ami akár 15%-ot is hozzátehet a teljesítményedhez. Használd ki a lehetőséget, mert lehet, hogy pont ez hiányzik még a sikeres nyelvvizsgához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!