Berobban a SunCity a balatoni nyárba egy hét múlva

Javában készülődnek már a június 5-i nyitásra Balatonfüreden, a SunCityben, ahol már az utolsó simításokat végzik, és idén utcabárrá, pezsgő közösségi térré alakítják át a páratlan természeti környezetben lévő komplexumot, ahová mindenki ingyen bemehet, és a 18 órai, kora esti nyitással külön számítanak a családokra.

Kovács Erika

Borbély Gyula program és marketing igazgató (jobbról), valamint Frankl Dániel a vendéglátás vezetője egy különleges szökőkútnál. Közösségi teret hoztak létre

Fotó: Kovács Erika/Napló

A különlegesen kialakított, rengeteg növénnyel körülvett, egymástól távol lévő teraszok már készen állnak a vendégek fogadására, körülöttük nyírják, szépítik a virágokkal, örökzöld növényekkel teli parkot, ahonnan a környékre, illetve a Balatonra lenyűgöző panoráma nyílik. Innen lehet majd megcsodálni a naplementét jövő szombattól, jegyzi meg Lucza Árpád.

Az utolsó simításokat végzik a SunCity teraszai körül Balatonfüreden Fotó: Kovács Erika/Napló

A SunCity Kft. tulajdonosa utal rá, a többféle zenei műfajt kínáló klubokat terveik szerint később nyitják meg.

Fotó: Kovács Erika/Napló

– A szezonkezdet nem is lehetne szebb ennél! Az ember ül egy parkkal körülvett teraszon egy koktéllal, bámulja a természeti környezetet, miközben különleges gasztronómiai élményekben is része lehet, a saját street food és egy kitűnő kebabos jóvoltából. Nem is szólva a kellemes háttérzenéről, ami már este hattól megteremti a varázslatos hangulatot az érkezőknek – mondja el Frankl Dániel, a komplexum vendéglátásának vezetője, valamint Borbély Gyula program- és marketingigazgató.

Borbély Gyula program- és marketingigazgató (jobbról), valamint Frankl Dániel, a vendéglátás vezetője egy különleges szökőkútnál. Közösségi teret hoztak létre Fotó: Kovács Erika/Napló

Hozzáteszik, az egész nyarat betöltő programok, koncertek pedig idén is különlegesek lesznek a hajnal ötig nyitva lévő komplexumban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!