Öt újabb szálloda nyit ki, füredi is van köztük

Újranyit a Hilton Budapest és júniustól további budapesti, balatoni és hévízi szállodák is fogadnak vendégeket.

Kovács Erika

A balatonfüredi Danubius Hotel Annabella június 10-től várja a vendégeket Fotó: Danubius Hotels

-Az élénk belföldi keresletre reagálva további balatoni és hévízi házait nyitja meg a Danubius Hotels és az Ensana. Emellett bízva a fővárosi forgalomnövekedésben hamarosan három újabb budapesti szálloda is vendégeket fogadhat, köztük a budavári Hilton Budapest.

Hilton Hotel drónfotók
Fotó: Danubius Hotels

Újranyitottak a Danubius Hotels és az Ensana első vidéki szállodái május 13-án. A Danubius Hotels az első vendégeket kreatív megnyitóval, olimpiai bajnok vízilabdázókkal, izgalmas programokkal fogadta. A kedvező csomagajánlatok mellett rugalmas foglalási feltételekkel, megújult szolgáltatásokkal várják a vendégeket. A Danubius Hotels tavaly sikeresen bevezetett szigorú higiéniai szabályzatával, a Biztos Pihenés Protokollal, biztonságos környezetben és a feltöltődést garantáló szolgáltatásokkal nyitnak újra a szállodák.

A nyitás iránti élénk érdeklődés és az előzetes foglalások emelkedése miatt a Danubius Hotels és az Ensana a belföldi forgalom további élénkülésében bízva újabb vidéki hoteleket nyit meg. A balatonfüredi Danubius Hotel Annabella június 10-től, míg a gyógyszállókat üzemeltető Ensanához tartozó Ensana Thermal Aqua június 18-tól várja feltöltődni vágyó vendégeit.

A balatonfüredi Danubius Hotel Annabella június 10-től várja a vendégeket
Fotó: Danubius Hotels

A fővárosi kínálat szélesítése érdekében további budapesti szállodáik is megnyitnak júniustól. A kiváló belvárosi elhelyezkedésű Danubius Hotel Erzsébet City Center és az Ensana Thermal Margitsziget június 1-től, az elegáns Hilton Budapest a világörökséghez tartozó Budai Várnegyed szívében június 14-től várja a Budapestre látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!