ingatlanbazár.hu

2021.06.05. 11:30

A hét ingatlana: egy csodás kis parasztház Csabrendeken, 12,5 millióért!

Ha alternatív megoldásokban gondolkodik, ez a helyes épület tökéletes kiindulópontnak tűnik egy ún. “off grid” otthon létrehozásához. Lessen be velünk a 74 nm-es, eladó ingatlanba!

 

“A Sümegtől 4 km-re lévő Csabrendekhez tartozó Nagytárkány pusztán eladó egy felújított, kőből épített parasztház. A csendes, minimális forgalmú kis település 2 km-re helyezkedik el Csabrendektől. Tíz perc alatt elérhető Sümeg városa, húsz percen belül Devecser, de a Balaton is csak kb fél óra autóút.

A ház felújítása az utolsó fázisban van, de már lakható. Mintegy tizenöt évvel ezelőtt lett felújítva a tető. Betonkoszorúra lett ültetve a tetőszerkezet, a héjazata Bramac betoncserép. Az előtér, a nagyszoba és a konyha szinte teljesen kész, a fürdő kevesebb, a kisebb szoba kicsivel több munkával befejezhető. Az épület jó állapotú, eredeti ablakai zsalugáteresek. A fűtés két szép cserépkályhával és egy kandallóval megoldott. A víz vezetékezés fel lett újítva. A településen gáz- és csatorna hálózat nincs. A gádoros terasz rendkívül hangulatossá teszi a házat.”

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!