ingatlanbazár

2021.06.19. 11:30

A hét ingatlana: egy skatulyából kibújt, elegáns veszprémi lakás!

Csodás lakberendezés és persze egy kiváló adottságokkal rendelkező lakás: hát mi másért kattintana az ember egy hirdetés kapcsán? Bár az eladó otthon nem olcsó, érthető az árszabás. Figyelem, a kutya nem képezi az ajánlat tárgyát, hiába übercuki!

“***VESZPRÉM BELVÁROS POLGÁRI LAKÁS*** Veszprém abszolút belvárosában 98m2-es EXKLUZÍV, TELJES MÉRTÉKBEN FELÚJÍTOTT POLGÁRI LAKÁST kínálok megvételre. Az 1904-ben épült, kétszintes épület 2. emeletén található lakást 2019-ben teljeskörűen felújították. Vezetékek, burkolatok cseréje, hő- és hangszigetelt nyílászárók beépítése (melyek árnyékoló rolókkal felszereltek), egyedileg készített magasfényű konyhabútor és beépített gardróbszekrények biztosítják a maximális komfortérzetet.

Az ingatlan tágas nappaliból, 2 szobából, étkezőből.konyhából, közlekedőből és fürdőszobából áll. A térérzetet tovább növeli az 5,2m-es belmagasság is. A lakáshoz pinceszinten elhelyezkedő 6m2-es saját zárható tároló tartozik. Fűtése távhő szolgáltatással működik, minden helyiségben egyedi mérős szabályozható radiátorral. [...]”

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!