nagyra értékelték a látogatók

2021.07.08. 14:00

Sanghajban is bemutatkozott a herendi porcelán

Bemutatkozott a herendi porcelán is az idén júniusban megrendezett Design Shanghai kiállításon, amely Ázsia egyik legnagyobb és vezető nemzetközi kereskedelmi vására. A porcelán őshazájában rendezett kiállítás – amelyen 30 országból közel 400 kiállító mutatkozott be a művészet minden területéről – kiválóan épít Sanghaj egyedülálló művészeti és eltérő földrajzi kultúráira.

Molnár Sándor

Forrás: Longjune

A Herendi Porcelánmanufaktúra luxusporcelánjai első ízben mutatkoztak be a Design Shanghai kiállításon – tájékoztatta lapunkat Simon Attila vezérigazgató, aki elmondta még, hogy a herendi standot több ezren keresték fel, és a látogatók nagyra értékelték a világelső Herendi Porcelánmanufaktúra kézzel készült műalkotásait.

Fotó: Longjune

A klasszikus, jól ismert herendi minták mellett a manufaktúra innovatív termékei is láthatóak voltak a nemzetközi vásáron, így például az angol uralkodóház részére, Vilmos herceg és Katalin esküvőjére készült, megújult Viktória-minta, vagy a pikkelyes mintával megfestett számtalan új állatfigura.

Fotó: Longjune

A média kiemelt érdeklődése mellett számos influenszer is tiszteletét tette a standon, amely a leglátogatottabb, legelegánsabb kiállítóterek egyike volt a vásáron. A standot a herendi márka egységes megjelenése érdekében a társaság által elvárt arculati elemekkel építették fel, és meglátogatta azt Magyarország sanghaji konzulja is.

Fotó: Longjune

A sikernek köszönhetően a Herendi Porcelánmanufaktúra sanghaji kereskedelmi partnere, a Longjune Porcelain Shanghai Ltd. új herendiporcelán-márkabolt megnyitását tervezi még ebben az évben a JinGuang áruházban, mely újabb jelentős mérföldköve lehet a herendi porcelánok ázsiai térségben való megjelenésének. A manufaktúra – az idei Adu Dhabi és kazahsztáni boltnyitást követően – Sanghajban szeretne tovább terjeszkedni egy újabb önálló herendiporcelán-márkabolttal, és erősítené az export aktivitását is az ázsiai piacon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!