Szakmai és szórakoztató programokkal várja az érdeklődőket a pápai Agrárexpó

Huszonnegyedik alkalommal rendezik meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) főszervezésében a Pápai Expó és Agrárpikniket, szeptember 17. és 19. között a városi sportcsarnok melletti területen.

Laskovics Márió

Fotó: Laskovics Márió

Fotó: Laskovics Márió/Napló-archív

A rendezvény fővédnöke Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, védnöke Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnöke, valamint Nagy István agrárminiszter. Házigazdája pedig Győrffy Balázs, a NAK elnöke.

A szakmai kiállításon a panelbeszélgetések mellett szórakoztató, látványos családi programokban sem lesz hiány. Pénteken 20 órakor a Bagossy Brothers Company, míg szombaton 20 órakor a Punnany Massif ad koncertet. Szombaton a 10 órai megnyitót követően szakmai fórumok és kerekasztal-beszélgetések lesznek, vasárnap pedig Veszprém Megyei Vadásznap többféle, például vadászkutya- és solymászbemutatóval. Mindkét nap termelői piac, személy- és haszongépjárművek bemutatója, állatsimogató parasztolimpia, kalandpark, légvár, felfújható kosárlabda, célkapu, csocsó, népi fajátékok, kézműves foglalkozások és gasztrofalu várja az érdeklődőket.

Az agrár közép- és felsőoktatásban tanuló diákok számára a rendezvény ingyenesen, előzetes regisztráció mellett látogatható. Az aktuális, érvényben lévő szabályok alapján a programokon koronavírus ellen védett nagykorú személy vehet részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!