Fények, ízek, illatok

2021.11.24. 11:30

Csütörtökön megnyílik a veszprémi adventi vásár

Csütörtökön nyitja meg kapuit a megyeszékhelyen az adventi vásár az Óváros téren.

Marton Attila

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az érdeklődőket november 25. és december 19. között minden héten csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap adventi fények, ízek és illatok kavalkádja, koncertek, gasztroélmények és kézművestermékek várják, közölte a szervező Veszprémi Programiroda Kft.

A veszprémi Óváros téren tartandó vásáron az adventi időszakhoz kapcsolódó kézművestermékek, a forralt bor, puncs, tea és kürtőskalács mellett színpadi programokkal, kézműves-foglalkozásokkal és táncházzal is készülnek a szervezők. A fellépők között Heincz Gábor Biga, a Lóci játszik, az Elefánt, a Cimbaliband, a Swing á la Django és Boggie mellett a Veronaki, a Csurgó zenekar, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint Kovácsovics Fruzsina is szerepel.

A veszprémi adventi vásárhoz november 28-án, december 12-én és december 19-én csatlakozik az Óváros piac is – a termelők és kézművesek ezeken a vasárnapi délelőttökön az Óváros tér melletti parkolóban várják majd az érdeklődőket a megszokott remek hangulattal és termékkínálattal.

Az adventi vásár csütörtökönként 16 és 20 óra között, pénteken 14-től 20 óráig, szombaton 10–20 óráig, vasárnap pedig 10–18 óráig tart nyitva. A vásár a Veszprémi Programiroda szervezésében, továbbá a Veszprém–Balaton 2023 Zrt. támogatásával valósul meg.

A programokról bővebb információt a Veszprémi Programiroda közösségi oldalán találhatnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!