Fények, ízek, illatok

2021.11.24. 11:30

Csütörtökön megnyílik a veszprémi adventi vásár

Csütörtökön nyitja meg kapuit a megyeszékhelyen az adventi vásár az Óváros téren.

Marton Attila

Az érdeklődőket november 25. és december 19. között minden héten csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap adventi fények, ízek és illatok kavalkádja, koncertek, gasztroélmények és kézművestermékek várják, közölte a szervező Veszprémi Programiroda Kft.

A veszprémi Óváros téren tartandó vásáron az adventi időszakhoz kapcsolódó kézművestermékek, a forralt bor, puncs, tea és kürtőskalács mellett színpadi programokkal, kézműves-foglalkozásokkal és táncházzal is készülnek a szervezők. A fellépők között Heincz Gábor Biga, a Lóci játszik, az Elefánt, a Cimbaliband, a Swing á la Django és Boggie mellett a Veronaki, a Csurgó zenekar, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint Kovácsovics Fruzsina is szerepel.

A veszprémi adventi vásárhoz november 28-án, december 12-én és december 19-én csatlakozik az Óváros piac is – a termelők és kézművesek ezeken a vasárnapi délelőttökön az Óváros tér melletti parkolóban várják majd az érdeklődőket a megszokott remek hangulattal és termékkínálattal.

Az adventi vásár csütörtökönként 16 és 20 óra között, pénteken 14-től 20 óráig, szombaton 10–20 óráig, vasárnap pedig 10–18 óráig tart nyitva. A vásár a Veszprémi Programiroda szervezésében, továbbá a Veszprém–Balaton 2023 Zrt. támogatásával valósul meg.

A programokról bővebb információt a Veszprémi Programiroda közösségi oldalán találhatnak az érdeklődők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában