Helyi gazdaság

2021.11.30. 09:01

Veszprémi építőipari cég elismerése

A Vemév-Szer Kft. nyerte el idén a Három királyfi, három királylány mozgalom az „Év Családbarát Vállalata” díját a középvállalati kategóriában.

Napló-információ

Az elismerést Boross Ottó, az építőipari cég ügyvezető igazgatója vette át a napokban Budapesten tartott díjátadón. A Három királyfi, három királylány mozgalom oldalán olvasható méltatás szerint a magyar tulajdoni hátterű 103 fős építőipari vállalkozás a gyermekek születését munkaidő-kedvezménnyel támogatja. A munkatársak számára Balaton-parti céges nyaraló áll rendelkezésre. Az irodájukban bármikor fogadják a gyermekeket, és a vállalat egy munkavállalónál egy örökbefogadást is nagyvonalúan támogatott. Emellett számos helyi civil szervezetet és alapítványt támogatnak. A kisvállalati kategóriában a Devmads Kft. nevű informatikai cég, míg a nagyvállalatok között a barkácsáruházláncot üzemeltető Praktiker Kft. végzett az élen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!