Helyi gazdaság

2021.12.20. 13:00

Közösségi karácsonyfák

A Bakonyerdő Zrt. idén is követi a korábbi évek hagyományát, és az ünnep közeledtével számos település, önkormányzat, intézmény részére adományoz fenyőfát.

Molnár Sándor

A tavalyi évhez hasonlóan idén Keszthely karácsonyfája is az erdőgazdaság felajánlásaként, közösségi összefogással érkezett meg a város Fő terére. Közel kétszáz karácsonyfát ajándékozott a társaság köz- intézményeknek, iskoláknak, szociális intézményeknek, önkormányzatoknak, civil szervezeteknek, a farkasgyepűi tüdőgyógyintézetnek, a Magyar Honvédség Budapesti Helyőrség Szociális Alapítványának, templomoknak és plébániáknak. Az erdőgazdaság célja, hogy a közösségek számára eljuttatott, közösen feldíszített fenyőfák legyenek az ünnep díszei, ahol kicsik és nagyok meghitt várakozással készülhetnek a szeretet ünnepére. A Bakonyerdő Zrt. a fenyőfákat nem az erdőből vágja ki, hanem az erre a célra létesített és szakszerűen gondozott karácsonyfatelepekről szállítja az érintetteknek, illetve az átvételi helyszínére. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!