A gazdaság motorjai

2022.01.14. 15:23

Gyorsan fejlődik a térség - Vállalkozói fórum Veszprémben

Kis-közép és nagyvállalatok vezetőinek tartott vállalkozói fórumot Ovádi Péter, Veszprém 01-es számú választókerületének országgyűlési képviselője.

Forrás: Kovács Bálint

Fotó: Kovács Bálint

A négy évvel ezelőtt életre hívott fórum folyamatos lehetőséget biztosít arra, hogy a gazdaság motorjai megoszthassák egymással és a képviselővel észrevételeiket, javaslataikat. A kis -és középvállalatok vezetőinek megtartott személyes fórum meghívott vendége ezúttal a Széchenyi Programiroda munkatársa volt, aki tájékoztatta a vállalkozókat az aktuális pályázati lehetőségekről. 

Forrás: Kovács Bálint

Értékelésre került a 2021-es év, amelyet még mindig a koronavírus okozta viszontagságok nehezítettek, de nagyon örülök, hiszen jó évet sikerült zárni a helyi gazdasági szereplőknek, és kivétel nélkül mindenki egy lehetőségként tekint a 2022-es esztendőre- mondta Ovádi Péter. 

Forrás: Kovács Bálint

A nagyvállalatok vezetőivel rendszerint online kerül megtartásra az egyeztetés, ez most sem volt másként. Büszke vagyok, hiszen az elmúlt években több nagyvállalat is nyert a HIPA Versenyképességet Nővelő Támogatási Programján, amely garancia a fejlődésre a munkavállalóknak pedig a munkahelyeik megtartására. Jó látni, hogy a helyi gazdasági szereplők jó kapcsolatot ápolnak egymással. Úgy gondolom ez is a kulcsa annak, hogy Veszprém és térsége élhető és gyorsan fejlődik-mondta a képviselő. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!