Ingatlanbazár

2022.02.12. 11:30

Ennél jobb bakonyi erdőszéli házat nem tudunk mutatni!

A Bakony szépsége és nyugalma most 25 millió forintért elérhető valaki számára. Bár a 97 nm-es ház még nem készült el teljesen, a hátralévő munkálatok szabadságot jelentenek a személyre szabott terek és kinézet kialakításában. Mi szerelembe estünk. És ön?

“Eladó Nyaraló! Németbánya, a bakonyi erdők ölelésében fekszik, a környék legkisebb településeként. Területileg kicsi, de értékeiben annál nagyobb. A faluba érkező emberek mindegyikét magával ragadja Németbánya egészéből áradó csend és nyugalom. A szinte harapni való friss levegő, az erdőből áradó illatok, a madár csicsergés, az úton előttünk átszaladó mókus, a kertekben legelésző birkák látványakor az ember úgy érzi, bárcsak megállíthatná az időt! Gyönyörű környezetben , az erdőben található ez a 97 nm-es nyaraló. Az eredeti ház fenyőgerendából épült, ehhez hozzáépítettek. 

A munkálatok nem fejezőtek be, ez az új tulajdonosra vár. Sok nyílászáró került beépítésre, ezért nagyon világos és bentről is csodálhatjuk a gyönyörű panorámát. A telek méret 3170 nm. Vezetékes víz, villany be van vezetve. A fűtés kályhával, illetve két helyiségben infrával megoldott. Lemeztető. Bitva patak völgyében megbúvó, erdökkel körülvett kis zsákfalu. Az alig pár tíz lelket számláló falucska igazi aktív és passzív pihenés fellegvára. A falut átszelő patakon átkelve kb.1,5 km-re található a Pisztrángos tó, az Országos Kéktúra Útvonala falunkon keresztül vezet, Bakonybél is így közelíthető meg 10 km-es sétával. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!