Ismét megrendezik

2022.02.24. 08:00

Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa lesz az Utazás kiállítás díszvendége

Idén március 3. és 6. között, egy év kihagyás után újra megrendezik az ország és a régió legjelentősebb nemzetközi turisztikai seregszemléjét, az Utazás 2022 kiállítást.

Marton Attila

A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Köz- pontban 30 ország mintegy 100 kiállítója várja az érdeklődőket – jelentette be Tihanyi Klára, a főszervező Hungexpo Zrt. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója. A kiállítás belföldi díszvendége Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa, a külföldi Egyiptom lesz. 

Az immár 44 éves rendezvénysorozat idei fő témája a turizmus újraindítása a járvány után, illetve a biztonság – mondta az igazgató. Hozzátette: közel 20 ország önálló standdal képviselteti magát a felújított H pavilonban. 

Markovits Aliz, a Veszprém–Balaton 2023 EKF Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta: nagyon fontos évben lehetnek a rendezvény díszvendégei, így a kiállításra látogatók is meggyőződhetnek róla, milyen fantasztikus művészeti programmal várják a hazai és külföldi vendégeket. 2023-ban Veszprém és a Bakony–Balaton-régió lesz Európa kulturális fővárosa. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!