Ingatlanbazár

2022.04.23. 11:30

Egy badacsonytördemici, 75 nm-es nyalánkság!

Nagy ház, kis ház, szuper telek. Mi kell még? Csupán a badacsonytördemici szépség vételára. A mennyit és mit máris mutatjuk!

“[...] A kőből és téglából épült ház 2018-ban teljes felújításon esett át. [...] A dupla komfortos ház hasznos területe 75 m2, a hozzá tartozó telek 419 m2. Belmagasság átlagos (2,6 m). Mindkét szoba önálló, saját fürdőszobával rendelkezik (mosdó, zuhany, wc), valamint egylégterű előszoba, konyha, étkező és egy gépészeti helyiség alkotja a teljes képet. [...] 

Szórófejes, csepegtető és cserépöntöző rendszer került a kertben kialakításra. A kert 419 m2, mely tágas és szép. Helyet kaptak a növények, a parkoló, a 2 m2-es kerti tároló, a 12 m2-es fedett kerti kiülő (szaletli), ahol akár egy kellemes grillezés is megvalósítható. A ház udvarán stílusos vezetékes víz kiállás (kerti csap) is található.

A ház végénél csatlakozik egy önálló bejárattal rendelkező kb. 30 m2-es helyiség, ahova a felújítás során már bevezetésre került, a hideg/meleg víz, a csatorna, a fűtés és az elektromos áram. Loft jellegű belső, tetszés szerint kialakítható akár szauna, jakuzzi, műhely, műterem vagy stúdió lakás a továbbiakban. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!