Tartós és jó kapcsolat

2022.04.29. 14:46

Elismeri a hűséget az Erste Bank

Veszprém megyében az Erste Banknak több mint 30 olyan kis- és középvállalati ügyfele van, aki már több mint húsz éve választotta számlavezetőjének a bankot – ezért őket most külön elismerésben részesítette a pénzintézet Somlójenőn, a Tornai Pincészetben rendezett ünnepségen.

Juhász-Léhi István

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az Erste Bank eddig is kiemelt figyelmet fordított hűséges ügyfeleire, azokat a kis- és középvállalati partnereit pedig most külön elismerésben részesíti, melyek több mint húsz éve állnak kapcsolatban a pénzintézettel.

Forrás: Pesthy Márton/Napló

Kovács Dániel, az Erste Bank kis- és középvállalati területe Észak-Nyugat Magyarországi régióvezetője elmondta, az idei első félévben a szektorban még folytatódhat a bővülés, kérdés azonban, hogy az emelkedő kamatok és a várhatóan megszűnő támogatott konstrukciók következményeként miként változik a vállalkozások hitelfelvételi kedve. A támogatott hitelkonstrukciók várható kifutásával párhuzamosan egyre inkább előtérbe kerülnek a hagyományos finanszírozási  megoldások. A pénzintézetek eddig dobozos termékeket kínáltak ügyfeleiknek, hiszen az államilag támogatott konstrukciók mindenkinél azonosak, leginkább az ügyfélkiszolgálás minőségében lehetett versenyezni egymással. Hangsúlyozta: az Erste számára kiemelten fontos a tartós és jó kapcsolat a partnereivel, ezért is igyekeznek elismerni azokat, akik több éve, vagy évtizedek óta állnak kapcsolatban a pénzintézettel.

A díjazottak a somlójenői ünnepségen
Forrás: Pesthy Márton/Napló

Az ügyfelek a lojalitás díj mellé egy Lojalitás kedvezmény csomagot is kaptak ajándékba, melyben az Erste Bank kiemelt partnereinek termékeit és szolgáltatásait vehetik igénybe extra kedvezményekkel szervezet-fejlesztési és egyéb tréningek, coaching, webaudit/-fejlesztés, illetve szekszárdi bor és élményprogramok témakörében.

A regionális ünnepségen a megyéből hárman vették át a díjat: Prácser Károly (Veszprémi Mezőgazdasági Zrt), Fisli József (Fisli és társai Kft.) és Fejes László (Gallitét Kft.). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!