Turizmus

2022.05.02. 13:15

Rangos elismerést kapott a nagyvázsonyi polgármester

A Turizmus Kft. és a PR in Hungary Kft. a hagyományosan február elsejére szervezett Turizmus Szezonnyitó Gálát idén a pandémiás helyzet miatt május elsején rendezte meg.

Molnár Sándor

Az eseményen mutatták be „A turizmus 50 fontos szereplője & TOP 10 polgármester – 2021” című kiadványt a Hungexpón. A Miniszterelnökség háttérintézmènye, a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. és a Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlására a TOP 10 polgármester közé bekerült Fábry Szabolcs is, egyedüli falusi polgármesterként.   

„Egy juhar pottyant az ölembe, mikor megérkeztem a Kongresszusi Központba, a gálára. A juhar szimbólum: a sokoldalúság és a túlélés szimbólumaként Kanada jelképe például.

Megtisztelő és tanulságos a TOP50-be kerülés. A Érdemes több, mint másfél évtizeden át bízni egy falu jövőjében, annak turisztikai lehetőségeiben, fejlesztéseiben. Szükséges jó csapatot építeni az önkormányzatban, a várban. Egy ilyen elismerés nem magánszám. Szeretteink, barátaink, szövetségesek, őszinte kapcsolatok szükségesek, valamint sok munka kell hozzá: nektek köszönöm ezt az elismerést” – írta posztjában Nagyvázsony polgármestere a közösségi portálon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!