Ingatlanbazár

2022.06.18. 11:30

2 az 1-ben: csodás ház Badacsonytördemicen két lakrésszel, jöhet?

A 109 nm-es szépség kapcsán egyértelmű, hogy a felújítás során előrelátó tervezés történt. A két lakrésszel rendelkező ingatlan Badacsonytördemicen várja rajongóit. Az ár, akár barátokkal, családdal összedobva nem is olyan rossz!

Ingatlanbazár

“A Badacsonyt elhagyó balatoni főút nagy félkörívet rajzolva érkezik a Badacsony északnyugati lábánál megbúvó községbe Badacsonytördemicre. A település a badacsonyi borvidék része. Lakói a szőlőtermesztés és bortermelés mellett főként idegenforgalomból élnek. Itt e csendes, élhető kis Balatoni településen vált eladóvá egy falusias stílusban megálmodott és felújított 112 nm alapterületű két lakrésszel rendelkező családi ház.

Az újratervezett épület falazata tégla. Belső kialakítását tekintve rendkívül átgondolt, praktikus. A ház első részében egy tágas konyha/étkező/nappali foglalja el a központi helyet, melyből nyílik három szoba, fürdő/WC, valamint egy vendég WC. A ház hátsó részében található továbbá egy újabb szoba, egy zuhanyzós fürdő/WC valamint egy konyha/étkező. 

Mindkét lakrész saját külön bejárattal rendelkezik, és elkülöníthető. Így akár két generáció is kényelmesen lakhat egymás mellett, vagy nyaraláskor biztosított a nyugalom. A házhoz tartozik egy 18 nm-es pince, valamint egy gyönyörű 23 nm-es faburkolatú, nappalival kapcsolatos terasz, ahol családi események megünneplése méltó helyen történhet. A telek nagysága 892 nm. Közművek közül víz, villany, csatorna van, fűtése gáz cirkófűtéssel van megoldva. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!