Ingatlanbazár

2022.06.11. 11:30

A hét ingatlana: szerelem-házikó Lesenceistvándon!

A 62 nm-es ingatlan Lesenceistvándon jó eséllyel sokak kedvence lesz. Lássuk, mit rejt magában a 32,99 millióért kínált szépség!

Forrás: ingatlanbazár

“Veszprém megyében, a Balatontól ~10km-re, Lesenceistvándon nyaralónak is tökéletes családi ház eladó. A kínált otthon 62m2 lakótérrel rendelkezik, ebből ~52m2 a hasznos alapterület. A galériás ház remek helyiség elosztású, világos terekkel rendelkezik, összkomfortos. Az udvar rendezett, a telek mérete 392m2. Az épület kívül belül kiváló állapotú, a régi parasztház mondhatni ?új ruhába öltözött?. A ház földszintjén helyezkedik el a konyha és étkező, nappali/szoba, fürdőszoba-Wc és a mosókonyha-kamra. Az emeleten két hálóhelyiség található. 

Az otthon melegét egy dekoratív vízteres kandalló biztosítja radiátorokkal, a meleg víz előállításáról elektromos vízmelegítő gondoskodik. Fa nyílászárók találhatóak a házon, jó állapotúak. Víz-, csatorna-, és elektromos hálózat bekötve, gáz az utcában. A lakóházhoz közvetlen kapcsolódik egy garázs és egy kamra, melyek a térképen fel vannak tüntetve, így az épület igény esetén bővíthető. Az épület kő és tégla falazatú, fa tetőszerkezetét cserép borítja. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!