Ingatlanbazár

2022.06.26. 15:30

Az év ingatlana címet is megérdemli ez a csoda Sáskán!

A tanúhegyekre néző Balaton-felvidéki birtok és ingatlan láttán percekig nem tudtunk magunkhoz térni. Végre egy igazán izgalmas felújítás és korszerűsítés! Luxus Sáskán kiváló ízléssel eladó! Már csak 270 millióra van szükség…

“A Balatontól 18 km-re gyönyörű birtok 2 házzal, patakkal, Balaton-felvidéki panorámával eladó! Balaton-felvidék északi határán csendes, hangulatos, gondozott zsákfaluban található ez a két eladó házikó egy 3,9 hektáros területen, melyet egy kis patak szel ketté és melyről gyönyörű kilátás nyílik a Balaton-felvidéken elterülő vulkanikus tanúhegyekre.

A Régi házról

A 100 éves kőből épült parasztház 96 m2-es lakóteréhez - mely három szobából, konyhából, fürdőből, Wc-ből és gardróbból áll – tartozik egy 15 m2-es fedett kiülő és egy fedett tornác. A 2000-es felújítás során az épület új vezetékeket és a padlás felől szigetelést kapott. A nappaliban nyitott tüzű kandalló, a két hálószobában fatüzeléses korabeli stílusú, új kemence gondoskodik a fűtésről és a hangulatos téli éjszakákról. A polírozott beton padló és a restaurált eredeti fa födém is hozzájárul az autentikus légkörhöz.

Az Új házról

A 2005-ben épült új házban a 37,4 m2-es lakótérhez egy 71 m2-es nyitott, fedett, szabad tüzű kandallóval rendelkező terasz tartozik. A ház falazata a Zalahaláp hegyről származó vulkáni kövekből száraz kőfalazási technikával készült belső beton maggal. A házban konyha, zuhanyzós fürdőszoba és egy hálószoba található, melynek hatalmas ablakából csodaszép kilátásban gyönyörködhetünk. A házba a jelenlegi tulajdonosok merülőmedencés wellness helyiséget álmodtak meg, melynek befejezése a leendő tulajdonos tervei szerint valósulhat meg. A fűtés skandináv elektromos radiátorokkal és elektromos padlófűtéssel megoldott. A padlóburkolat a földszinten keményfa svédpadló, az emeleti részen régi cementlap. [...]”

További részletek és gyönyörű kül- és beltéri fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!