Bezár az egyik Veszprém megyei Shell benzinkút

Országos szinten öt töltőállomás érintett.

veol.hu

Forrás: Ádám János / Észak-Magyarország

Az üzemanyagpiacon régiós szinten is tapasztalható beszűkült alapanyag-ellátás, illetve a kiugróan magas értékesítési volumenek okozta kihívásokra reagálva a Shell Hungary zRt. új intézkedéseket vezet be 2022. augusztus 1-jétől – olvasható a cég weboldalán található közleményben.

Innen derül ki az is, hogy ezzel összefüggésben, az optimálisabb hálózati működés és a hatékonyabb munkaerő-gazdálkodás érdekében, országos szinten öt töltőállomásának üzemeltetését is időszakosan szünetelteti ettől az időponttól kezdve a vállalat. 

A rendelkezés a fővárosban a Kálvária téren és a XI. kerületi Hetényi utca 3 szám alatt, valamint Dabason a Pesti úton és Székesfehérváron a Balatoni úton, illetve Pápán a Celli utca 5 szám alatt működő töltőállomásokat érinti. A dabasi állomáson péntektől ideiglenes üzemszünet lesz.

A cég tájékoztatása szerint a vásárlók 5-10 kilométeren belül találnak másik Shell-kutat, így a vállalat üzemanyagát választók ellátása folyamatosan megoldott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!