Ingatlanbazár

2022.08.13. 11:30

Gyógyító energiák és egy malom: eladó Pécsely egyik legszebb ingatlana!

A 198,9 milliós, eladó birtok, malom és számos épület a részleteket és a csodás Pécselyt figyelembe véve nem is drága. Barátságos, hangulatos fotók és temérdek részlet az ingatlan múltjáról, jelenéről és lehetséges jövőjéről!

Ingatlanbazár

“CSEND, NYUGALOM, ERDŐ, TÖRTÉNELEM, GYÓGYÍTÓ ENERGIÁKKAL RENDELKEZŐ HELY BALATONI RÁLÁTÁSSAL. GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT 1000 ÉVES, MEDENCÉS, PATAKPARTI, ERDŐSZÉLI, GRÓFI MÚLTTAL BÜSZKÉLKEDŐ MALOMÉPÜLET ÉS 2 VENDÉGHÁZ ELADÓ PÉCSELYEN A ZÁDOR-VÁR MELLETT! AZ INGATLAN IGAZI KURIÓZUM, KEVÉS A HOZZÁ HASONLÓ LAKÓINGATLAN, MELY ÜZLETI LEHETŐSÉGET IS KÍNÁL. 

 

A lakóterek egyedi megoldásokkal, az eredeti hangulatot és - az épület 40%-ában - az 1000 éves falakat meghagyva kerültek felújításra. A malomhoz tartozó telek területe 1996 m2, előlről murvás út, nyugatról és északról a patak és az erdő határolja. 

 

A lakóépületek helyiségei: (10 szoba és 6 fürdőszoba)

Főépület alsó szint: 

- jó méretű, világos előszoba, konyha gyönyürű csikótűzhellyel (16 m2),konyhából nyíló pince (16 m2),fürdőszoba,hálószoba cserépkályhával, hatalmas, látszógerendás nappali, melyben szintén egy cserépkályha található (40 m2), hálószoba. 

Főépület emelet (KÜLÖN LAKRÉSZ, SAJÁT BEJÁRATTAL A KERT FELŐL.): 

- nappali (42 m2), 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, konyha-étkező (12 m2), terasz (16 m2) 

Apartman: 

- Szoba ( 16 m2), fürdőszoba (4,3 m2), fedett terasz 

Kis ház alsó szint: 

- Konyha-nappali (25 m2), garázs ( 63 m2) 

Kis ház felső szint: 

- Galéria (11 m2), szoba (10 m2), lépcsőház 

Az ingatlanhoz 1000-1200 éves borospince tartozik. [...]”

 


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában