Hirdetés

2022.09.28. 06:00

Családias Kertészeti Áruda Balatonfűzfőn

Mitsch Kertészet a 90-es évek óta működik, mely a családon belül változó vezetéssel először Litéren kezdődött, majd Balatonfűzfőn, a 71-es főút és a Radnóti utca sarkán teljesedett ki.

A Kertészeti Árudát jelenlegi formájában 2017 május óta Mitsch Richárd vezeti, aki a testvérétől vette át az édesapjuk által megkezdett vállalkozást. Richárd már gyerekként részt vett a kertészkedésben, árusításban, ezért nem volt nehéz az önálló munkára és az áruda vezetésére áttérni.

A helybeliek is fokozatosan megkedvelték, nem kellett Veszprémbe járniuk a megyeszékhely piacára, mert itt is megtalálták a kertjükbe való növényeket. Fokozatosan az észak-balatoni nyaralósok kedvenc kertészeti üzlete lett, hiszen mindig beszerezhették azokat a növényeket, melyeket a hétvégi házakba terveztek tulajdonosaik.

Évszakoknak megfelelő virágokat, cserjéket, örökzöldeket tartanak és árusítanak. Mivel területük nem nagy, kb. 600 négyzetméter, ezért nem tudnak egyszerre minden növényt tartani raktáron, gyakrabban kell a nagykereskedőkhöz fordulni termékekért.

Egész évben megtalálható a kertészeti árudában virágföld, kerámia és műanyag virágtartók, mediterrán, évelő és sövénynövények, díszcserjék.

Miért érdemes meglátogatni őket? Kedves, barátságos hangulatban fogadják a személyesen vagy telefonon érdeklődőket. Az évszakoknak megfelelő akciókkal várják a vevőiket, melyhez jó árak és nagy választék párosul.

 

Tervben van a közeljövőben saját termelésű növények árusítása, melyhez a mostani három alkalmazotthoz képest létszámot kell majd növelni.

Minden év végén jön a decemberi fenyőfa-árusítás, mely kifutása után két hónapra bezárnak, jön egy kis pihenő, feltöltődés. Aztán némi felkészülés után március elején újra indul a hajtás.

MITSCH Kertészeti Áruda

Balatonfűzfő-Tobruk, a 71-es út, Radnóti u. sarkán

Nyitva:

hétfőtől péntekig 8-17-ig,

szombaton 8-14-ig,

vasárnap 8-12-ig.

Telefon: 70/427-37-19.

e-mail: [email protected]

facebook.com/faiskolaiaruda

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!