A következő negyedévre

2022.10.28. 13:22

Segít a kormány: fűtési támogatást kap a balatonfüredi uszoda

Kontrát Károly országgyűlési képviselő közbenjárására, illetve segítségével összesen 38 millió forint fűtési támogatást kap a balatonfüredi uszoda a következő negyedévre - közölte Bóka István, a balatoni város polgármestere közösségi oldalán.

Kovács Erika

Fotó: Gáspár Ákos

- Bár ez nem fedezi az uszoda teljes kiadását, de nagyon nagy segítséget jelent abban, hogy a jövőben is fogadni tudják a mozogni, illetve sportolni vágyó gyerekeket és felnőtteket egyaránt - írja a város elöljárója. 
Mint ismert, az uszoda rendkívül népszerű hely Balatonfüreden, ahol nagy, szinkron- és tanmedence, valamint wellnessrészleg is található. Az épület nyugati szárnyát üvegfal alkotja, mely előtt 200 férőhelyes mobil lelátót alakítottak ki. A balatonfüredi városi uszodában a méretei alapján lehetőség van vízilabdaedzések és -mérkőzések lebonyolítására is. A vízfelület egy speciális, mobil sánccal megosztható, így vízilabdaedzések alatt is lehet három sávot úszásra használni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!