állásbörze

2018.07.27. 09:42

A nagy vállalatokat sem kerüli el a probléma

Általánosságban elmondható, hogy mind mérnöki, mind pedig a fizikai dolgozók tekintetében az ország munkáltatói munkaerőhiánnyal küzdenek. Jelen pillanatban nehezen található meg a szakképzett, minőségi munkavállaló – kaptuk a választ megkeresésünkre a Continental Veszprémi gyárából, amely jelenleg mintegy 2500 főnek biztosít megélhetést.

Molnár Sándor

A Continental fejlett technológiák alkalmazásával igyekszik a munkavégzést egyszerűbbé tenni Fotó: Continental Veszprém

A nyári szezonban rengeteg fiatal dolgozik a fesztiválokon, a Balaton környéki idénymunkák is nagy számban szívják el a munkavállalókat a veszprémi nagyvállalatoktól. Ezért intenzív, figyelemfelkeltő hirdetési kampánnyal kell megjelenni a helyi és regionális médiában ebben az időszakban – vélekednek a vállalatnál. A tehetséges, pályakezdő munkaerő elérése céljából a Pannon Egyetemmel alakítottak ki mindkét fél számára előnyös együttműködést, amely szintén enyhíthet a munkaerőhiány okozta problémákon.

A Continental fejlett technológiák alkalmazásával igyekszik a munkavégzést egyszerűbbé tenni Fotó: Continental Veszprém

A juttatásokat tekintve a Continental mindig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy széles körű támogatási csomagot nyújtson dolgozóinak, ilyen például az iskolakezdési támogatás, melyet főiskolai tanulmányokat folytató gyermek után is igénybe lehet venni, valamint a nyári szabadidős juttatás, a kedvezményes sportolási lehetőségek és még számtalan egyéb kedvezmény. A Continental fejlesztési és termelési területe folyamatosan bővül, szakmai kihívásai növekednek, melyre a legkorszerűbb megoldásokkal reagálnak. A pályakezdőkön túl keresik a tehetséges, szakmailag tapasztaltabb munkavállalókat is, mert hiszik, hogy a jövő sikeressége rajtuk múlik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!