enyhül az idő

2021.01.29. 07:04

Esős péntekünk lesz Veszprém megyében

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, határozottabban majd csak estefelé vékonyodhat el, szakadozhat fel nyugaton a felhőzet – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Fotó: Elekes Gergő

Délelőtt átmenetileg kevesebb helyen számíthatunk csapadékra, majd a déli óráktól északnyugat felől egy újabb csapadékzóna érkezik, amely fokozatosan kelet felé helyeződik.

A Veszprém és környéke időjárását figyelő vmeteo prognózisa szerint pénteken napközben ismétlődő, gyenge esőre számíthatunk. Mérsékelt, rövid időszakokra élénk délnyugati szél hozhat 7 Celsius-fok körüli enyheséget délután, este 4 fokot mérhetünk.

Szombaton egy mediterrán ciklon előoldali áramlási rendszerében enyhe, de száraz levegő érkezik. Így szakadozott felhőzet lesz felettünk, mérsékelt délnyugati, nyugati szél fúj, csapadék nem lesz. Szombat reggel 3, délután 9, este 2 Celsius-fok várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!