Vasárnap este esővel, hétfőn hidegfronttal számolhatunk Veszprém megyében

Vasárnap eleinte változóan felhős lesz az ég, majd a déli órákra csökken a felhőzet, sok napsütés várható. Délutántól aztán nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és estétől a nyugati határszélen már zápor, zivatar is előfordulhat. 28 és 34 fok között alakul a hőmérséklet – délkeleten lesz a legmelegebb.

Hétfőn hidegfront érkezik, melynek hatására északnyugat felől tovább növekszik a felhőzet, és eleinte északnyugaton, északon többfelé; később a déli és a keleti tájakon szórványosan alakul ki eső, zápor, zivatar. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik. 19 és 35 fok között változik a hőmérséklet – már csak a Tiszántúlon lehet rekkenő hőség – írja a köpönyeg.hu.

Kedden erősen felhős lesz az ég. Eleinte délen és keleten lehet további csapadék, majd elszórtan fordulhatnak elő záporok. Élénk marad az északnyugati légmozgás. Mérsékelten meleg idő lesz 24-25°C körüli hőmérséklettel.

Szerdán marad a borongós, kora őszies idő, csak estétől északon csökken érdemben a felhőzet. Főleg délen, délkeleten lehet kisebb eső, zápor. 20-26 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Csütörtökön napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Csupán néhol lehet csapadék. Továbbra is élénk lesz a légmozgás. 24 fok köré melegszik a levegő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!