Változóan felhős, csapadékmentes hétvégének nézünk elébe Veszprém megyében

Északkeleten, keleten tartósan ködös, felhős idő várható. Ezzel szemben az ország nagy részén felszakadozik a reggelre képződött ködfelhőzet, és változóan felhős, részben napos idő ígérkezik. Északkeleten fordulhat elő kisebb eső, szitálás. A nap első felében még erős lehet az északnyugati szél, de délutánra mérséklődik a légmozgás – írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

A Veszprém és környéke időjárását figyelő vmeteo prognózisa szerint szombaton a hidegfront mögött délelőtt élénk lökések is kísérhetik a mérsékelt északnyugati szelet, mely már délutánra mérséklődik. Szakadozott, gomolyos szerkezetű felhőzet lesz felettünk, melyből csapadék továbbra sem várható. Délután 11, este 5 Celsius-fok körül alakul a levegő hőmérséklete.

Vasárnap reggel kialakulhatnak köd- és párafoltok, később változóan felhős lesz az ég felettünk, száraz marad az idő, 10 Celsius-fok is lehet délután, reggel és este 3 Celsius-fok várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában