Melegfronti hatással számolhatunk

2021.12.30. 07:30

Csapadékos csütörtökünk lesz Veszprém megyében

Erősen felhős, párás időre számíthatunk. Nyugat felől szórványosan, estétől többfelé várható eső, szitálás. A délnyugati szél többfelé megélénkül. Melegfronti hatással számolhatunk - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Forrás: Pixabay

A Veszprém és környéke időjárását figyelő vmeteo prognózisa szerint csütörtökön több hullámban érkezik a gyenge csapadék, többször elered az eső, így többnyire borult marad az ég, délután szakadozhat fel kissé a felhőzet. Általában gyenge marad a nyugati szél. A hőmérséklet 5 Celsius-fok közelében tetőzik.

A tartós, sűrű köd miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott ki Veszprém megyére.

Az Útinform reggeli közleménye szerint csapadékmentes, de az egész ország területén ködös-párás az idő. A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata mindenhol nedves vagy sónedves. Csütörtök éjszaka nagy területen romlanak a látásviszonyok, legkisebb valószínűséggel az északnyugati, nyugati országrészben alakulhat ki tartós, sűrű köd. 

Pénteken anticiklon alakítja időjárásunkat erős melegedéssel. Sok napsütés mellett mérsékelt északnyugati széllel reggel 4, délután 12 Celsius-fok ígérkezik.

A szilveszteréjjel száraz lesz, 6 Celsius-fok körüli hőmérséklettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában