Helyi időjárás

2022.01.15. 07:25

Erős széllel indul a hétvége Veszprém megyében

Szombaton a nap első felében lehetnek még élénk széllökések, később gyengül a légmozgás Veszprém megyében - írja a vmeteo.hu.

Szombaton északkeleten, keleten tartósan ködös, borult idő várható. A Dunántúl nyugati felén rétegfelhős lesz az ég, míg a középső tájakon sok napsütésre számíthatunk. A Nyugat-Dunántúlon reggel szitálás kialakulhat. Fokozatosan gyengül az eleinte még élénk északnyugati szél. +5 fok körül alakul csúcsérték, de a Tiszántúlon egész nap fagyhat - írja a köpönyeg.hu

Vasárnap hajnalban nyugat felé terjeszkedik a köd, illetve a rétegfelhőzet, így reggelre már többfelé borult, párás lesz a levegő. Hószállingózás, ónos szitálás is előfordulhat. Napközben a Dunántúlon előbukkanhat a nap, máshol azonban marad a borult, hideg idő. A hőmérséklet a napos nyugati tájakon +6, máshol 0 fok körül alakul. Gyenge marad a délkeleti szél.

Hétfőn az erős, olykor viharos északnyugati szél hatására felszakad a ködfelhőzet, és felhőátvonulások lesznek. Főleg este fordulhat elő zápor. +1 és +9 fok közé enyhül a levegő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában