Gyenge széllel

2022.04.26. 07:24

Sok napsütés, kevés eső - így alakul a keddi időjárás Veszprém megyében

A többórás napsütés mellett délutántól délnyugat, nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és estétől nyugaton már zápor, zivatar is kialakul. Eleinte az ÉNy-i, majd a DNy-i szél élénkülhet meg. 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet délután - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Forrás: Pixabay

A Veszprém és környéke időjárását figyelő vmeteo prognózisa szerint kedden többórás napsütésre számíthatunk, de nem lesz teljesen zavartalan. Csapadék nem valószínű, de jelentéktelen eső nem zárható ki teljesen délután. Általában gyenge marad az északnyugati szél, ami napközben átmenetileg délnyugatira fordul. A hőmérséklet 17°C közelében tetőzik.
Szerdán egy magassági hidegcsepp vonul át felettünk, ami kedvez a csapadékképződésnek, így többször elered az eső, záporeső. A mérsékelt északnyugati szelet élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet reggel 9°C, délután 13°C körül ígérkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!