Bőséges csapadékkal

2022.06.22. 07:47

Szerda este megérkeznek a zivatarok Veszprém megyébe

Nyugat felől eleinte csak fátyol-, majd délután vastagabb felhők érkeznek a Dunántúlra, és itt eső, zápor is előfordul. A több napsütés keleten lesz. A nyugatias szél mérsékelt marad. 29 fok körül alakul a hőmérséklet - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Forrás: Pixabay

A Veszprém és környéke időjárását figyelő vmeteo prognózisa szerint szerdán napközben felhős és naposabb időszakok váltakoznak, csapadék nélkül. Jellemzően gyenge marad a délnyugati szél. A hőmérséklet 27°C közelében tetőzik.
Az esti órákban nyugat felől vastagabb felhők érkeznek, záporok, zivatarok kialakulására kell számítani, melyekben a legnagyobb veszélyt a rövid idő alatt lehulló nagy mennyiségű csapadék jelenti.
A mostani számítások szerint a csapadékrendszer tőlünk délre okoz több esőt, de nálunk is elered majd.
Csütörtökön eleinte erősen felhős égre tekinthetünk fel, de már délelőtt a napsütés veszi át a főszerepet. Egy-egy zápor, zivatar hajnalban még kialakulhat, napközben nem várható csapadék. Gyenge északnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 16°C, délután 27°C körül ígérkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!