Helyi időjárás

2022.08.14. 07:36

Vasárnap kellemes, nyári idő várható Veszprém megyében

Vasárnap a napsütés mellett erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és főleg a délutáni órákban alakul ki elszórtan zápor, zivatar. Mérsékelt lesz a változó irányú szél. 30 fok körüli nyári időre számíthatunk.

20220701. Balatonfüred. Kékszalag Port néven ma átadták a Balaton északi partjának legujabb kikötőjét. A létesitmény mintegy 1,2 hektárnyi területü, a hajók kikötését többek között két mobil sólya segiti. Az uj kikötőben 140 hajóállás van, amiből 40 vendéghely.Fotó: Nagy Lajos. NL.Veszprém Megyei Napló.

Hétfőn sok napsütés várható, délutáni gomolyfelhő-képződéssel. Inkább csak északkeleten törnek ki zivatarok, záporok. 29 és 35 fok közé melegszik a levegő. A délnyugati szél megélénkül - írja a köpönyeg.hu.

Kedden továbbra is sokat süt majd a nap, de emellett gomolyok képződnek. Ismét északkeleten, északon van nagyobb esély zivatarok, záporok kialakulására. 33-34 fokos hőség valószínű.

Szerdán és csütörtökön túlnyomóan napos, száraz, igazi strandidő ígérkezik. Tovább melegszik a levegő, visszatér az országos hőség, sőt forróság lesz több helyen, 32-37 fokos értékekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!