Helyi időjárás

2022.10.30. 07:25

A ködszitálás miatt csúszósak lehetnek az utak Veszprém megyében!

Vasárnap reggelre sokfelé képződik köd. Elszórtan, de a Tiszántúlon akár nagyobb területen is lehet ködszitálás, amely miatt csúszós útszakaszokra kell készülni. Napközben marad a tartósan borús, párás idő, de délnyugaton és a magasabb hegycsúcsokon napsütés is lehet. Gyenge lesz a szél. 15 fok körül alakul a hőmérséklet.

Hétfőn erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös időre számíthatunk. Napsütésre délnyugaton és a hegyekben van esély. Hajnalban ködszitálás, szitálás valószínű. 12 és 17 fok között változik a hőmérséklet – írja a köpönyeg.hu.

Kedden, mindenszentek napján reggel még országszerte várható köd, illetve ködfelhőzet; de napközben délen és nyugaton kisüthet a nap, míg a tartós ködfelhőzet északkeletre szorulhat vissza. 14 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerdán eleinte erősen felhős, párás idő lesz, majd északnyugat felől szakadozik a felhőzet. Elszórtan lehet zápor. Az északnyugati szél megélénkül. 15–21 fok valószínű délután.

Csütörtökön változóan felhős időre van kilátás, elszórtan záporokkal. A maximum 16 fok körül alakul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában