Helyi időjárás

2022.12.16. 07:31

Eső lesz, szél és még több eső pénteken Veszprém megyében

Pénteken erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé több alkalommal várható eső, zápor, délen, délkeleten zivatar is lehet. Több helyen kiadós mennyiségű eső eshet. A délelőtti órákban lehet átmeneti csapadékszünet. A szél északnyugatira fordul és megerősödik. 3 és 14 fok között alakul a hőmérséklet, délkeleten lesz a legenyhébb idő.

Szombaton északnyugat felől – az erős, néhol viharos északnyugati szél hatására – csökken a felhőzet, de nagyjából az Eger–Békéscsaba vonal mentén borús marad az ég – ezen a vonalon még estig várható eső, majd havazás. Máshol inkább csak futó záporok, majd hózáporok fordulnak elő. Semmit sem melegszik a levegő, erős lehűlés várható – írja a köpönyeg.hu.

Vasárnap többórás napsütésre számíthatunk, kelet felől átmenetileg megnövekvő rétegfelhőzettel. Nem lesz csapadék. Reggel –10 és –2, délután –3, és +3 fok közötti értékeket mérhetünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!