vádemelés

2017.11.26. 11:12

Szórakozóhelyen verekedett egy nő Veszprémben

Vádemelési javaslattal zárták a veszprémi rendőrök a nyomozást egy 33 éves nővel szemben, tudtuk meg Aradi Virág rendőrségi sajtóreferenstől. 

Kovács Erika

bíró ill

Az eljárás adatai szerint Veszprém egyik vendéglátóhelyén 2017. szeptember 23-án, éjszaka egy 33 éves nő szóváltásba keveredett a szórakozóhely személyzetével, majd támadóan lépett fel velük szemben. Több alkalommal is belépett a pult mögé, majd a kiszolgálók felé ütött-rúgott. Több ütés elérte a két felszolgálót, akik ennek következtében könnyű sérülést szenvedtek. A helyszínre érkező rendőrök B-né K. Gyöngyvért elfogták, majd előállították a Veszprémi Rendőr-kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított ellen garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a veszprémi rendőrök a napokban befejezték, és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!