Tragédia Porván

2017.12.09. 12:45

Halottat találtak a tűzoltók egy porvai házban

Egy elhunyt személyt találtak a tűzoltók egy porvai házban, szombaton, amikor a tűz után az épületet átvizsgálták, mondta el kérdésünkre Helt Ákos hadnagy, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kovács Erika

Fotó: Veinperlné Kovács Andrea

A szóvivő elmondta, egy házban levő nagy füst miatt értesítették a tűzoltókat Porvára szombaton. A helyszínre érkező zirci önkormányzati és a veszprémi hivatásos tűzoltók megállapították, hogy a száz négyzetméteres családi ház egyik helyisége kiégett. A tűzoltók kiérkezésekor már nem volt tűz, füstölést tapasztaltak, a tűzoltók átszellőztették és áramtalanították az épületet, ekkor találtak meg egy elhunytat. Információnk szerint egy idős ember halt meg eddig tisztázatlan körülmények között.

Fotó: Veinperlné Kovács Andrea

-A haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, mondta el az esetet érintő kérdésünkre Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens.

Veinperlné Kovács Andrea, Porva polgármestere megkeresésünkre elmondta, azonnal kiment a helyszínre, ahogy értesült a tragikus hírről. –Mélyen megrendültem a történtek miatt, egy kedves, egyedül élő idős férfi halt meg az épületben. A testvéreit azonnal értesítettem a tragédiáról, közölte a település elöljárója, aki forró teát is vitt a tűzoltóknak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!