a profi

2018.01.06. 17:20

Szállodai szarka: bicikliküllővel nyitotta ki a mágneszárat

A Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség többrendbeli lopás bűncselekménye miatt emelt vádat azzal a 37 éves férfival szemben, aki 2015-ben és 2016-ban az ország több településén hotelekben megszálló vendégek készpénzét és értékeit lopta el, közölte Papp Norbert, a Veszprém Megyei Főügyészség szóvivő helyettese.

Kovács Erika

A vádirat szerint a férfi 2015 áprilisa és 2016 márciusa között balatonfüredi, gyulai, nagybörzsönyi, komlói és pécsi szállodákat keresett fel azért, hogy a szállóvendégek szobáiból – távollétükben – készpénzt és értéktárgyakat lopjon el.

A vádlott a szállodai szobák mágneszárát egy meghajlított bicikliküllővel nyitotta ki, majd a szobákat átkutatva készpénzt, mobiltelefonokat és laptopokat vett magához.

A vádlott 27 sértett sérelmére követett el lopást 10.000-615.500 forint közötti értékben. A Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség az elkövetővel szemben szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!