nemesszalók és nyárád között

2018.02.21. 10:00

Balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről

Vádemelési javaslattal zártak le a pápai rendőrök egy 29 éves zalaszentgróti nő ellen folytatott nyomozást.

Fotó: rendőrség

A police.hu információi szerint szerint egy 29 éves zalaszentgróti nő 2017. október 4-én délután személygépkocsival közlekedett Nemesszalók felől Nyárád irányába. Haladása során gépkocsijával áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, melynek következtében a szemből érkező jármű vezetője jobbra, a füves útpadkára kormányozta autóját, miközben hangjelzéssel jelezte a veszélyhelyzetet. A sértett gépkocsija visszatérve az úttestre megcsúszott, a bal oldali sávba sodródott, ahol a tengelye körül megpördült. Végül a jármű egy fának csapódott és az úttestre kifordulva állt meg. A 29 éves zalaszentgróti sofőr anélkül, hogy meggyőződött volna arról, történt-e személyi sérülés a baleset következtében, elhajtott a helyszínről.

Fotó: rendőrség

A pápai rendőrök a gyanúsított ellen cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja indult büntetőeljárást a napokban vádemelési javaslattal zárták le, és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!