gázpalack és kályhacső

2018.02.16. 13:07

Elfogták a bébi garázsbetörőket

Egy családi ház garázsába tört be Bében egy helyi 43 éves férfi és fiatalkorú társa. A körzeti megbízottak mindkettőjüket előállították.

Fotó: rendőrség

A police.hu információi szerint a sértett 2018. január 27-én értesítette a rendőrséget arról, hogy a napokban betörtek ingatlanjának garázsába, ahonnan gázpalackokat és kályhacsöveket loptak el. A helyi körzeti megbízottak az adatgyűjtés eredményeként 2018. február 14-én, délelőtt Bében igazoltattak egy 16 éves helyi fiatalt, majd hamarosan Nagygyimóton intézkedtek egy 43 éves bébi tartózkodási helyű férfival szemben.

Fotó: rendőrség

A bűncselekmény feltételezett elkövetőit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy 2018. január végén este Bében együtt bementek a sértett udvarába, ahol a garázson levő lakatot lefeszítették, majd a helyiségből két gázpalackot és kályhacsöveket tulajdonítottak el tízezer forintot meghaladó értékben. A lopott tárgyakat a rendőrök egy vanyolai házban foglalták le, ahova a 43 éves férfi vitte azokat.

A gyanúsítottak ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon. A tulajdonos visszakapta az ellopott tárgyakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!