jó fogás monostorapátiban

2018.02.14. 10:46

Körözött férfit csíptek el a tapolcai rendőrök

Az elmúlt 24 órában sem unatkoztak megyénk rendőrei.

A Tapolcai Rendőrkapitányság járőrei 2018. február 13-án este Monostorapátiban igazoltattak egy helyi férfit – olvasható a police.hu-n. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Keszthelyi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel nem fizette meg a kiszabott pénzbírságot. A meg nem fizetett pénzbírságot a bíróság elzárásra változtatta át, melynek letöltését nem kezdte meg a monostorapáti lakos.

A 40 éves férfit a rendőrök előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vétele miatt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt fogott el, köztük egy személyt ittas vezetésen értek tetten, további két főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!