aukciós portálon hirdették őket

2018.02.28. 13:04

Miskolcról és Budapestről kerültek elő a Várpalotáról ellopott kerékpárok

A várpalotai rendőrök vádemelési javaslattal fejeztek be egy 23 éves mezőfalvai férfi ellen indított eljárást.

A police.hu információi szerint bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy 2017 novemberében Várpalotán, egy családi ház udvaráról kerékpárokat tulajdonított el ismeretlen személy.

Az eljárás során beszerzett adatok alapján az egyik ellopott kerékpárt a rendőrök egy aukciós portálon találták meg, ahol azt eladásra kínálta egy regisztrált felhasználó. Miután a kerékpárok az interneten gazdát cseréltek, a nyomozás szálai Miskolcig és Budapestig vezettek. A rendőrök az ellopott bicikliket a két nagyvárosban lefoglalták, majd azt a tulajdonosának visszaadták. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves H. Rolandot 2018. február 14-én, Mezőfalván elfogták a várpalotai rendőrök, majd előállították a mezőfalvi rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A 23 éves férfi a terhére rótt cselekményt elismerte.

Fotók: rendőrség

A férfival szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a várpalotai rendőrök a napokban befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!