bűn és bűnhődés?

2018.03.30. 10:20

Fejet lopott a fogkeféjéhez egy gyulakeszi férfi – bíróság elé állíthatják

A tapolcai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be az eljárást egy 58 éves gyulakeszi férfival szemben.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság egy 58 éves gyulakeszi lakos ellen – olvasható a police.hu-n.

Az eljárás adatai szerint a férfi 2018. március 23-án a délutáni órákban bement egy tapolcai áruházba, ahonnan két pár elektromos fogkefe fejet tulajdonított el. A termékek áruvédelmi eszközzel védett csomagolását leszedte, majd a fogkefe tartozékait a zsebébe rejtette. Az áruház biztonsági őre értesítette a rendőrséget.

A helyszínre érkező járőrök a gyulakeszi lakost előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a férfival szemben a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!