rendőrségi hírek

2018.03.04. 08:37

Hat anyagi káros baleset és egy ittas vezető – Ez történt szombaton Veszprém megyében

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt vett őrizetbe, és három főt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Három embert állítottak elő, köztük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

A pápai rendőrök 2018. március 3-án este Pápa belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a járművezetőt további mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A nő ellen – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárás indult.- számolt be róla a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!